• Αναζήτηση
 • Νέο σποτάκι ΣΥΡΙΖΑ με συνταξιούχο: «Με είχαν καταρημάξει την έρημη»

  Με το νέο σποτάκι του προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει τον κόσμο πως o Τσίπρας ήταν που «έσωσε» τους συνταξιούχους δίνοντάς τους μία κατά τ’ άλλα μισή 13 σύνταξη.

  Με το νέο σποτάκι του προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει τον κόσμο και δη τους συνταξιούχους πως o Τσίπρας ήταν αυτός που τους «έσωσε»  δίνοντάς τους μία κατά τ’ άλλα μισή 13 σύνταξη.

  Με τίτλο τίτλο  «Αποκατάσταση των αδικιών – Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους», πρωταγωνίστρια στο σποτ  είναι μία συνταξιούχος.

  Κάνοντας μία αναδρομή στις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων, η ηλικιωμένη ακούγεται να λέει στο σποτάκι «Ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Δεν το πίστευες ποια».

  Μετά το flashback, στην τηλεόραση εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να δηλώνει «προχωρούμε άμεσα στην κατανομή της λεγόμενης 13ης σύνταξης».

  Ξεχνώντας πως πρόκειται για ένα επίδομα, η ηλικιωμένη ενθουσιάζεται και λέει: «Επιτέλους με είχαν καταρημάξει την έρημη».

  Το σποτ καταλήγει με το κεντρικό προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖA «ήρθε η ώρα των πολλών».

   

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk