• Αναζήτηση
 • Αιχμηρό σχόλιο Μαλέλη για την αγκαλιά Τσίπρα-Λυμπερόπουλου

  Αιχμηρό το σχόλιο του γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτη Μαλέλη για τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

  Με δηλητηριώδη τρόπο σχολίασε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

  « Ο κ.Τσίπρας ως …Χριστός στο δρόμο για τη Δαμασκό συνάντησε τον Θύμιο Λυμπερόπουλο. Έπρεπε να φωνάξει και τον Ραγκούση να βγούν φωτογραφία όλοι μαζί, θα ήταν ένα μαγευτικό τρίο», δήλωσε ο κ. Μαλέλης

  Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση Ραγκούση-Λυμπερόπουλου είχε οδηγήσει σε ένα ταραχώδες καλοκαίρι με τους ταξιτζήδες να καίνε λάστιχα αυτοκινήτων ακόμα και μέσα στα αεροδρόμια προκαλώντας χάος. Τότε, για τον Γιάννη Ραγκούση ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εκπροσωπούσε το κατεστημένο με το οποίο απαιτούνταν σύγκρουση. Τώρα ο κ. Λυμπερόπουλος είναι …συναγωνιστής του κ. Ραγκούση που φυσικά κάνει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk