• Αναζήτηση
 • Αιχμηρό σχόλιο Μαλέλη για την αγκαλιά Τσίπρα-Λυμπερόπουλου

  Αιχμηρό το σχόλιο του γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτη Μαλέλη για τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με δηλητηριώδη τρόπο σχολίασε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

  « Ο κ.Τσίπρας ως …Χριστός στο δρόμο για τη Δαμασκό συνάντησε τον Θύμιο Λυμπερόπουλο. Έπρεπε να φωνάξει και τον Ραγκούση να βγούν φωτογραφία όλοι μαζί, θα ήταν ένα μαγευτικό τρίο», δήλωσε ο κ. Μαλέλης

  Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση Ραγκούση-Λυμπερόπουλου είχε οδηγήσει σε ένα ταραχώδες καλοκαίρι με τους ταξιτζήδες να καίνε λάστιχα αυτοκινήτων ακόμα και μέσα στα αεροδρόμια προκαλώντας χάος. Τότε, για τον Γιάννη Ραγκούση ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εκπροσωπούσε το κατεστημένο με το οποίο απαιτούνταν σύγκρουση. Τώρα ο κ. Λυμπερόπουλος είναι …συναγωνιστής του κ. Ραγκούση που φυσικά κάνει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk