Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή One Direct.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε χυδαιότητα το προεκλογικό σποτ της κυβέρνησης, που παρουσιάζει μια ηλικιωμένη που θυμάται πόσες φορές της έκοψαν τη σύνταξη μεταξύ 2000-2014 και –σύμφωνα με όσα λέει το σποτ- ευτυχώς το 2015 όλα αυτά σταμάτησαν και το 2019 αρχίζει να τα παίρνει πίσω.

Σύμφωνα με όσα είπε «αυτό που κάνει ο Τσίπρας είναι εμετικό», για να συμπληρώσει πως επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ κόπηκε πάνω από το 15% των συντάξεων και έτσι «δεν μπορείς να βγάζεις ένα σποτ και να κρύβεις την αλήθεια. Κοροϊδεύεις τον λαό με αυτόν τον τρόπο».

Συνεχίζοντας κατέστησε σαφές πως «άλλο προπαγάνδα, άλλο αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός. Το να λες η ελπίδα έρχεται είναι προπαγάνδα, αυτό με τις συντάξεις είναι χυδαία ψέματα».

Ερωτηθείς για το θέμα της 7ημερης εργασίας που καταλογίζει η κυβέρνηση στον Κ. Μητσοτάκη, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ανήθικο, φέρνοντας ως παράδειγμα έναν κύριο και ένα γουρούνι, λέγοντας πως σε μια διαμάχη μεταξύ τους το γουρούνι μπαίνοντας στη λάσπη δεν θα λερωθεί σε αντίθεση με τον κύριο.

Ωστόσο, διευκρίνισε πως δεν χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως «γουρούνι», αλλά το χρησιμοποιεί ως παράδειγμα για τη λάσπη. Ερωτηθείς για τις σκαφάτες διακοπές του Τσίπρα είπε πώς να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας σε ένα σκάφος αποτελεί βαθιά πολιτικό ζήτημα.

Αναφορικά με τα… εγκαίνια του μετρό στη Θεσσαλονίκη, είπε πως «είναι δυνατόν να κάνουν εγκαίνια επειδή πήραν έναν συρμό;» για να συμπληρώσει «εγώ εγκαίνια με μουσαμά δεν έχω ξαναδεί».

Από το στόχαστρό του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν πέρασε ούτε το «ασημένιο βέλος», όπου σύμφωνα με τα όσα είπε, οι φορολογούμενοι πλήρωσαν 100.000 ευρώ για να το φέρουν από την Ιταλία και να κάνει το ταξίδι «Σταθμός Λαρίσης – Κατερίνη, να κάνει το σόου της η κυβέρνηση και να επιστρέψει στην Ιταλία».

Αυτό δεν είναι ο ορισμός του απατεώνα, διερωτήθηκε. Ερωτηθείς για τα Εξάρχεια υπογράμμισε ότι επί Νέας Δημοκρατίας θα μπει νόμος και τάξη σε όλη την Ελλάδα αφού «δεν θα μπορεί κάποιος με τη χρήση βίας να επιβάλει τις απόψεις του» και συνέχισε «κακώς δεν έγινε παλιά από τη ΝΔ».

Τέλος όσον αφορά τις επερχόμενες ευρωεκλογές είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα κριθεί με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά με τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι η διαφορά άνω του 3,8% θα θεωρείται νίκη για τη ΝΔ, όμως προέβλεψε τη διαφορά πολύ παραπάνω από αυτό.

Πηγή: onetv.gr