• Αναζήτηση
 • Συνάντηση Μητσοτάκη – Φορτούνη στην Καλαμπάκα

  Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και συναντήθηκε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη

  Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμπάκα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ξεχωριστή συνάντηση που είχε στην πόλη.

  Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη και οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης.

  Ως γνωστόν ο Φορτούνης κατάγεται από την περιοχή και απολαμβάνει τις μέρες των διακοπών του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για την φετινή περίοδο.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γνωστό πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και είναι θαυμαστής του διεθνούς άσου της ομάδας του λιμανιού, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk