Συνάντηση Μητσοτάκη – Φορτούνη στην Καλαμπάκα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και συναντήθηκε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμπάκα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ξεχωριστή συνάντηση που είχε στην πόλη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη και οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης.

Ως γνωστόν ο Φορτούνης κατάγεται από την περιοχή και απολαμβάνει τις μέρες των διακοπών του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για την φετινή περίοδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γνωστό πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και είναι θαυμαστής του διεθνούς άσου της ομάδας του λιμανιού, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk