Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών και άλλων «στόχων» οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη έγκριση άδειας του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου.

Χθες, το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της πορείας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες νεαρών που κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ενώ λίγες ώρες αργότερα νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών που βρισκόντουσαν στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.

Στην ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί έντονη ανησυχία για νέες πιο εντυπωσιακές επιθέσεις αντιεξουσιαστών με αφορμή τη μη έγκριση της άδειας Κουφοντίνα.

Εν τω μεταξύ, συνέλευση προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις των αντιεξουσιαστών σε σχέση με την υπόθεση του καταδικασμένου τρομοκράτη της «17Ν» προγραμματίζεται για σήμερα στις 8 το βράδυ στα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.