• Αναζήτηση
 • «Ντροπή!» : Οι αγκαλιές Τσίπρα-Λυμπερόπουλου εξοργίζουν το twitter

  Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στους ψηφοφόρους του, μήπως και καταφέρει να κλείσει λίγο την ψαλίδα της διαφοράς με τη ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αρχίσει να.. μοιράζει αγκαλιές αριστερά και δεξιά

  Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στους ψηφοφόρους του, μήπως και καταφέρει να κλείσει λίγο την ψαλίδα της διαφοράς με τη ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αρχίσει να.. μοιράζει αγκαλιές αριστερά και δεξιά.

  Έναν από τους πιο θερμούς εναγκαλισμούς που έχουν καταγραφεί επιφύλαξε, λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου, για τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

  Η αγκαλιά Τσίπρα – Λυμπερόπουλου απαθανατίστηκε στη συγκέντρωση του πρωθυπουργού το βράδυ της Τρίτης στο Αιγάλεω.

  Δείτε εικόνες από τους εναγκαλισμούς:

  Λίγο αργότερα, μιλώντας στο One Channel και την εκπομπή One Talk του Δημήτρη Μανιάτη, αναφερόμενος στην εν λόγω αγκαλιά είπε με τον πρωθυπουργό, o Θύμιος Λυμπερόπουλος αυτοπροσδιορίστηκε ως «ο νεοδημοκράτης του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, υπέρ του θεμιτού κέρδους των επιχειρήσεων και όχι του αθέμιτου».

  Στην ερώτηση γιατί πήγε στο Αιγάλεω απάντησε ότι το έκανε «γιατί υπάρχουν δύο επιλογές για μένα η ΝΔ του Μητσοτάκη με το διεθνές ταμείο και δυστυχώς για τη ΝΔ που άφησε τις αξίες της, ο Αλέξης Τσίπρας και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Τεράστια διαφορά που αν την καταλάβει η ελληνική κοινωνία ο Τσίπρας θα κάνει πάρτι στις εκλογές και νομίζω σιγά-σιγά το καταλαβαίνει. Το κατάλαβαν οι ταξιτζήδες σε όλη τη χώρα».

  Ερωτηθείς, τέλος, για το αν θα τον δούμε υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση του προέδρου των ταξιτζήδων ήταν αποκαλυπτική του σκεπτικού του: «αν δω ότι χρειάζεται για να μην βγει ο Μητσοτάκης για να παρασύρω τον κόσμο, τότε θα το σκεφτώ».

  Φυσικά η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την ελληνική twitterόσφαιρα με τους χρήστες, μεταξύ Eurovision και Master Chef, να βρίσκουν λίγο χρόνο για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, χρησιμοποιώντας ακόμα και τη λέξη «ντροπή».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk