• Αναζήτηση
 • Η ΝΔ 7,6% μπροστά από ΣΥΡΙΖΑ

  Σταθερό προβάδισμα οκτώ μονάδων επί του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

  Σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία δίνει μια ακόμα δημοσκόπηση, στην οποία καταγράφεται η αρνητική αντιμετώπιση των πολιτών στα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

  Όπως φαίνεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του ANT1, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,3% έναντι 21,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 6,3%, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6% και το ΚΚΕ με 5,1%.

  Ακολουθούν τα κόμματα που φαίνεται να εκλέγουν ευρωβουλευτές, με την Ελληνική Λύση να συγκεντρώνει 2,2%, την Ένωση Κεντρώων 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,3%, το ΜέΡΑ25 και το Ποτάμι με 1,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημιουργία, ξανά με 1%.


  Αξίζει να σημειωθεί πως αναποφάσιστο δηλώνει το 12% των ερωτηθέντων, ενώ άλλο κόμμα επιλέγει το 4,3%, όσο και τα άκυρο/λευκό και Αποχή.

  Στο 8% η διαφορά επί των εγκύρων

  Η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στις οκτώ ποσοστιαίες μονάδες στην αναλογία επί των εγκύρων, με το ποσοστό της ΝΔ να φτάνει στο 30,6% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 22,6%.

  Ακολουθούν, το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, η Χρυσή Αυγή με 6,2% και το ΚΚΕ με 5,3%.


  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk