Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη βρίσκονται τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού τένις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζονται στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου τουρνουά «Internazionali BNL d’ Italia».

Οι δύο αθλητές μας έχουν ήδη προκριθεί στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ενώ μάλιστα συμμετείχαν και σε ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο που δημιούργησε η WTA. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος και η Μαρία άφησαν για λίγο τις ρακέτες τους στην άκρη και συναντήθηκαν στο Casa Delle Armi του Foro Italico, προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο 20χρονος τενίστας και η 23χρονη συμπατριώτισσά μας αντάλλαξαν μερικές κεφαλιές, ενώ δοκίμασαν την τύχη τους και στα «ποδαράκια». Η WTA κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές που χάρισαν οι δύο αθλητές μας και δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο YouTube.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται περισσότερες μέρες στη Ρώμη σε σχέση με τον Τσιτσιπά, καθώς ξεκίνησε την περιπέτειά της από τα προκριματικά. Σήμερα, μάλιστα, επικράτησε με 2-0 της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο.

Στον δεύτερο γύρο βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπά, ο οποίος πέρασε bye τον πρώτο γύρο και θα αντιμετωπίσει τον 17χρονο Ιταλό, Γιάνικ Σίνερ.

Δείτε το βίντεο της WTA: