Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» για τον πατέρα που κατηγορείται ότι εξέδιδε έναντι χρημάτων την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του.

Τα αδέρφια «καίνε» τον πατέρα τους, αποκαλύπτοντας πτυχές από τη συγκλονιστική υπόθεση. Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν και φίλοι του πατέρα που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν στο κοριτσάκι.

Ο πατέρας, μαζί με άλλους δύο συλληφθέντες, που φέρονται ότι ασελγούσαν σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά των δικαστηρίων για να απολογηθούν για τα όσα που τους αποδίδονται, ενώ ο πατέρας αρνείται ότι έχει προβεί στις πράξεις που του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, που είχε αρχικά την εξουσιοδότηση να αναλάβει την υπόθεση.

Εναντι χρηματικής αμοιβής

Τα στοιχεία που συνέλεξαν είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρεις Λαμιώτες, καθώς, εκτός του 53χρονου πατέρα, συνελήφθησαν και δύο άτομα ηλικίας 60 και 59 ετών, οι οποίοι φέρονται να ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, ο τελευταίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είναι γείτονας της οικογένειας και φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική της ανάγκη, την προφανή ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Το κοριτσάκι, που μόλις πριν λίγες ήμερες έκλεισε τα 18 του χρόνια, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013. Μάλιστα, εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού και αλλοδαποί που στο παρελθόν εργάζονταν για τον πατέρα.

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Οι πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι από τα 13 του χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια «πελατών» που κάθε φορά άφηναν και χαρτζιλίκι. Ολα αυτά φέρεται να γίνονταν με τη συνδρομή του πατέρα του κοριτσιού ΑμεΑ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.