• Αναζήτηση
 • Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση δεν στέκει αν η διαφορά στις 26 Μαϊου είναι πολύ μεγάλη

  Την άποψη ότι «η κυβέρνηση δεν στέκει» εάν το βράδυ της 26ης Μαΐου η διαφορά στις Ευρωεκλογές είναι πολύ μεγάλη υπέρ της ΝΔ εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης

  Την άποψη ότι «η κυβέρνηση δεν στέκει» εάν το βράδυ της 26ης Μαΐου η διαφορά στις Ευρωεκλογές είναι πολύ μεγάλη υπέρ της ΝΔ εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

  «Εάν η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και το ποσοστό της ΝΔ είναι πολύ υψηλό εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν στέκει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης συμφωνώντας με όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη της Κυριακής.

  «Στις 26 μιλάει ο πολίτης και το μήνυμά του πρέπει να γίνει σεβαστό» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι «οι ευρωεκλογές διεξάγονται ενόψει εθνικών εκλογών και η ψήφος των πολιτών θα έχει πολιτική ανάλυση».

  Όσον αφορά την κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη την περασμένη Τετάρτη κατά τη συζητήση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υφίσταται εδώ και καιρό επίθεση για την οικογένειά του και τον πατέρα του. Η απάντησή του έπρεπε να δοθεί».

  «Εγώ μάχομαι για να έχει το «3» μπροστά το ποσοστό της ΝΔ, και θα το έχει» κατέληξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk