Μώραλης: «Στόχος μας να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα»

Ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε τη Σωτήρος Διός, στον οποίο έχει γίνει πλήρης ανάπλαση, καθώς και διάνοιξη στο ύψος του Τινάνειου κήπου και συζήτησε με τους καταστηματάρχες τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα τη Σωτήρος Διός, έναν πεζόδρομο στον οποίο η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει πλήρης ανάπλαση, καθώς και διάνοιξη στο ύψος του Τινάνειου κήπου και συζήτησε με τους καταστηματάρχες τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Μώραλης αμέσως μετά, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Επισκέφθηκα σήμερα τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σωτήρος Διός και συζητήσαμε. Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια ήμασταν αρωγοί στην προσπάθεια του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, ικανοποιώντας πάγια αιτήματά τους. Εκτός από την πλήρη ανάπλαση και διάνοιξη του μεγαλύτερου εμπορικού πεζόδρομου της πόλης μας της Σωτήρος Διός, προχωρήσαμε σε αναπλάσεις στους πεζόδρομους της Παλαιολόγου, της Νικήτα, του Αγίου Σπυρίδωνα, της Ιάσωνος κ.α.  Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός, ότι εξασφαλίσαμε τα χρήματα μέσω της Ο.Χ.Ε. ώστε τα επόμενα χρόνια να υλοποιηθούν στην πόλη μας από τον Δήμο Πειραιά δράσεις επιχειρηματικότητας προϋπολογισμού 24.167.000 ευρώ.  Στόχος μας  είναι να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο η επιχειρηματικότητα στην πόλη μας και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας».Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk