Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στο One Channel και στον Γιάννη Μούτσο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ έκανε εκτενή αναφορά στον Παύλο Πολάκη και στις αθλιότητες που έχει πει, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Καλούμενος να σχολιάσει την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη, ο κ. Κυμπουρόπουλος δήλωσε πως ο κ. Πολάκης έχει κριθεί και αξιολογηθεί από την κοινωνία. «Ακούω, αξιολογώ και προχωράω» αναφέρει, προσθέτοντας πως «η καλύτερη απάντηση έρχεται από τη στάση αυτού που δέχεται μια κρίση». Όπως υποστηρίζει «η κοινωνία η ίδια έδωσε την απάντησή της στο τι σημαίνει αυτή η χρήση και ο λόγος του κ. Πολάκη». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του είναι να έχει την πορεία του, τον τρόπο του, το ταξίδι του και «τα αποτελέσματα φαίνονται και αξιολογούνται στο τέλος».

Ακόμη, κλήθηκε να απαντήσει αν ο αναπληρωτής υπουργός επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του μετά το περιστατικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος, δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση από το περιβάλλον του κ. Πολάκη, σημειώνοντας πάντως πως υπήρξαν πολλές φωνές ακόμη κι από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπεριφορά του υπουργού.

Δείτε τα βίντεο

Πηγή: onetv.gr