Για λαϊκισμό κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, λίγες ώρες αφού οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι τα είχαν κάνει γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας.

Με ανακοίνωσή της, η κ.  Γεροβασίλη απαντά στον πρόεδρο της ΝΔ που σήμερα επισκέφθηκε τα καταστήματα στη Βουκουρεστίου λέγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό».

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκρατημένος από τις αντιδράσεις ακόμα και στελεχών του κόμματός του για το ύφος και το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Βουλή, προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα, καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο προσφιλές του θέμα περί βίας και ανομίας», αναφέρει η Ολγα Γεροβασίλη και προσθέτει ότι κάνει ότι δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας που γίνονται σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και αλλού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα.

«Ο κ. Μητσοτάκης, για μία ακόμη φορά, δυσφημεί συνειδητά την εικόνα της χώρας και αρέσκεται να μοιράζει ανέξοδα υποσχέσεις για μαγικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, που η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει τα μάτια.

Ας γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν παραπλανάται από τα ψεύδη και την υποκρισία…», καταλήγει χαρακτηριστικά.