ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ εκτός ΑΣΕΠ οι οποίες πραγματοποιούνται από ελεγχόμενη Επιτροπή καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ «φωτογραφίζοντας» ως υπαίτιο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη

Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ  εκτός ΑΣΕΠ οι οποίες πραγματοποιούνται από ελεγχόμενη Επιτροπή καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ «φωτογραφίζοντας» ως υπαίτιο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης, βάζει στο «κάδρο» τον Παύλο Πολάκη που παραμένει ένα από τα κεντρικά πολιτικά πρόσωπα των ημερών. Με ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι ο «Πολάκης φωνάζει για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις!!! Κρίνει εξ ιδίων».

Οι προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών Πολάκη, συνεχίζει η ΠΟΕΔΗΝ,  εξακολουθούν να γίνονται εκτός ΑΣΕΠ. Αναφέρει μάλιστα πως πραγματοποιούνται από ελεγχόμενη Επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Μάλιστα τώρα γίνονται χιλιάδες προσλήψεις λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών. Εκδόθηκαν πριν λίγες ημέρες οι προσωρινοί πίνακες για τις 1576 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα PHILOS ΥΠΟΕΡΓΟ 4 για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες».
Τις αιτήσεις επεξεργάσθηκε Επιτροπή που ορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Και τι έκανε;» αναρωτιέται η ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει.

«Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τίτλος σπουδών απαιτείται το απολυτήριο Λυκείου βαθμολόγησαν τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!! Αυτό συνέβη στα Νοσοκομεία ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΓΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ.

Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν βαθμολογούνται μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι αφού ο τίτλος σπουδών που απαιτείται για την πρόσληψη είναι το Απολυτήριο Λυκείου.
Ως προσόν διορισμού οι εν λόγω υποψήφιοι κατέθεσαν το απολυτήριο Λυκείου, όμως κατέθεσαν και μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 400 – 200 – 100 μόρια αντίστοιχα! Πράγμα παράνομο. Αλλοίωσαν τη σειρά για να βολέψουν δικούς τους υποψήφιους. Το τερμάτισαν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Inbox
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk