«Δεν τον σώζει τίποτα» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας τις προεκλογικές παροχές που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας.  «Έχει καταντήσει να μοιράζει προεκλογικά φιλοδωρήματα σε πολίτες που ασφυκτιούν εδώ και τόσα χρόνια», πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι εξαγγελίες Τσίπρα σχετίζονται με τις διακοπές στο κότερο ή τις αποκαλύψεις για το Μάτι η κ. Κωνσταντοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Πιθανώς γιατί έχουν διδακτορικό στον αντιπερισπασμό και τον αποπροσανατολισμό».

Χαρακτήρισε  «άκρως προκλητικό» να λένε ότι ο πρωθυπουργός δικαιούταν διακοπές γιατί, όπως είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου, «φαινόταν κουρασμένος». «Είναι θέμα τσίπας που προφανώς δεν υπάρχει» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου

Αναφορικά με τον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε ότι  «δεν θα βρουν την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω και πολύ καλά θα γίνει αυτό». «Ο κόσμος εδώ είναι θυμωμένος γιατί έχει αντιληφθεί ότι έχει υπονομευτεί η ιστορία και τα συμφέροντα μας ως λαού και κράτους» πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις των πολιτών είπε ότι «κάνει πολύ καλά και τους κράζει (σ.σ . ο κόσμος) και δεν δέχεται να περιφέρονται ως λόρδοι και κυβερνήτες αυτοί που είναι λακέδες των δανειστών». Η κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε ότι ότι «αυτοί που αντιδρούν δεν είναι ακροδεξιοί», σημειώνοντας ότι «η τεχνική του να σπιλώνεις όσους σε αποδοκιμάζουν είναι παλιά τακτική και δείχνει τον βαθμό έκπτωσης που έχει φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα».