«Ο πρωθυπουργός βραβευόταν εκείνη την ημέρα και γύρισε χωρίς να πάρει το βραβείο για να είναι στο Μάτι. Δεν πήγε σε κανένα κότερο» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή One Talk και τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναϊδα Νέγκα, αποδίδοντας στην παραπληροφόρηση την οργή των κατοίκων κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σε μια συνέντευξη με αρκετή ένταση η κ. Δούρου δεν βρήκε και πάλι να πει τίποτε για τις ευθύνες της κυβέρνησης ή της Περιφέρειας, ωστόσο, αυτό που είπε για τον Τσίπρα είναι ξεχωριστό. Λες και ο πρωθυπουργός μας έκανε τη χάρη που έφυγε από το Μόσταρ χωρίς να πάρει το βραβείο του όταν καιγόταν η Αττική.

Και πότε έφυγε; Στις 9.30 το βράδυ όταν είχαν καεί δεκάδες συνάνθρωποί μας αποφάσισε να φύγει από τη βόλτα του με τον Ζάεφ στη Βοσνία και να έρθει στις 11.30 για να κάνει εκείνη την άθλια σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Εκεί που και ο Τσίπρας και η Δούρου και όλοι τους ήξεραν για τους νεκρούς αλλά έκαναν τα πάντα για να κρύψουν την τραγωδία.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: onetv.gr