Τις αποκαλύψεις σχετικά με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου, σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM” τόνισε πως «φαίνεται ξεκάθαρα η υποκρισία του κ. Τσίπρα. Λέει σε κάθε ομιλία του πόσο πολύ είναι υπέρ των φτωχών και των αδύναμων και πόσο πολύ ο Μητσοτάκης είναι υπέρ των ελίτ. Τελικά κάνει αυτός διακοπές στα σκάφη της ελίτ και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι. Ο Τσίπρας ζει τη μεγάλη ζωή, είναι αγκαλιά με τις ελίτ», ανέφερε.

«Ρωτήστε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πώς νιώθουν που βλέπουν τον λαοπρόβλητο ηγέτη τους να κάνει διακοπές σε θαλαμηγούς και να κυκλοφορούν φωτογραφίες του με τον Πολάκη, όταν οι ίδιοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τις πολιτικές του και τρώνε γιαούρτια», υποστήριξε.

Σχετικά με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε για τη ρύθμιση οφειλών με 120 δόσεις, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης τόνισε: «Για τους περισσότερους δεν προβλέπονται 120 δόσεις. Για τις μικρές επιχειρήσεις που έχουν το βασικότερο πρόβλημα, είναι 18-30 δόσεις. Ο καταστηματάρχης που πόνεσε μέσα στην κρίση και μπορεί να δημιουργήσει μια καινούργια δουλειά, να αυξήσει τους μισθούς, δεν έχει 120 δόσεις. Τέσσερα χρόνια ο Τσίπρας δεν έφερνε τη ρύθμιση, κανείς δεν πλήρωνε, με αποτέλεσμα οι οφειλές σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία να ξεπεράσουν τα 140 δισ. ευρώ, από 85 δισ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο του 2014».