• Αναζήτηση
  • Λαδερά : Η άνοιξη συναντά το καλοκαίρι

    Ο Μάιος είναι ιδανική εποχή για να μαγειρέψουμε λαδερά στον φούρνο.

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Φασολάκια, μπάμιες, αγκινάρες, κολοκύθια, πιπεριές, κουκιά, αρακάς, σπαράγγια, μελιτζάνες….

    Αυτές τις μέρες θα βρούμε στα μανάβικα και στις λαϊκές αγορές μια πανδαισία λαχανικών καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιξιάτικα ενώ αρχίζουν σιγά σιγά τα πρώτα καλοκαιρινά.

    Είναι, λοιπόν, η ιδανική εποχή να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας με πρωτότυπους συνδυασμούς και να ψήσουμε εξαίσια εδέσματα στο φούρνο.

    Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα του Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 5 Μαϊου με Το Βήμα της Κυριακής

    BHMAgazino
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk