• Αναζήτηση
  • Λαδερά : Η άνοιξη συναντά το καλοκαίρι

    Ο Μάιος είναι ιδανική εποχή για να μαγειρέψουμε λαδερά στον φούρνο.

    Φασολάκια, μπάμιες, αγκινάρες, κολοκύθια, πιπεριές, κουκιά, αρακάς, σπαράγγια, μελιτζάνες….

    Αυτές τις μέρες θα βρούμε στα μανάβικα και στις λαϊκές αγορές μια πανδαισία λαχανικών καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιξιάτικα ενώ αρχίζουν σιγά σιγά τα πρώτα καλοκαιρινά.

    Είναι, λοιπόν, η ιδανική εποχή να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας με πρωτότυπους συνδυασμούς και να ψήσουμε εξαίσια εδέσματα στο φούρνο.

    Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα του Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 5 Μαϊου με Το Βήμα της Κυριακής

    BHMAgazino
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk