• Αναζήτηση
 • Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

  Για «συναλλαγή» με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορούν βουλευτές της Αντιπολίτευσης αλλά και πρώην «σύντροφοι» τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, λίγες ώρες μετά την ανάληψη του υπουργείου Τουρισμού

  Για «συναλλαγή» με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορούν βουλευτές της Αντιπολίτευσης αλλά και πρώην «σύντροφοι» τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, λίγες ώρες μετά την ανάληψη του υπουργείου Τουρισμού.

  Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο δελτίο ειδήσεων One News, υποστήριξε πως γίνονται προσπάθειες για να χτυπηθεί το ΚΙΝΑΛ με μεταγραφές, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει ψήφους με υπουργικές θέσεις.

  Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου υπογράμμισε ότι «από καιρό φαινόταν ότι υπήρξε μία ανταλλαγή υποστήριξης η οποία μετουσιώθηκε και στην υπουργοποίηση του κ. Θεοχαρόπουλου» . Μιλώντας στο  «ΘΕΜΑ 104,6»  έκανε λόγο για καθαρή συναλλαγή η οποία – όπως είπε – « δεν θα ήταν αν ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτός από το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών σε όλα τα άλλα θέματα είχε εκφράσει τη συμφωνία του με τον κ. Τσίπρα και την πολιτική του».

  Παράλληλα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε ότι «δεν είχαμε μέχρι πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών καμία ένδειξη συμφωνίας του κ. Θεοχαρόπουλου με την πολιτική του κ. Τσίπρα. Ήταν κάθετα αντίθετος, πολύ επικριτικός, άνθρωπος που έβλεπε στον κ. Τσίπρα μία πολιτική η οποία ήταν εις βάρος της χώρας, μία πολιτική η οποία ήταν εναντίον της κοινωνίας, της οικονομίας, της ανάπτυξης», τονίζοντας ότι «η μεταστροφή που έγινε είναι αποτέλεσμα μίας συναλλαγής.

  «Πυρά» από Γεωργιάδη – Χριστοφιλοπούλου

  Η μεταστροφή του άλλοτε πολέμιου του Αλέξη Τσίπρα σχολιάστηκε και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.  «Αποδείχθηκε ότι ο Τσίπρας εξαγόρασε βουλευτές για να πουλήσει τη Μακεδονία» ήταν το σχόλιο του κ. Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ.

  «Οι πολιτικοί πραματευτάδες και οι πολιτικοί γυρολόγοι εξαργύρωσαν την ψήφο τους», ανέφερε από την πλευρά της η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το Κίνημα Αλλαγής.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk