• Αναζήτηση
 • Serial killer στην Κύπρο : Με sonar συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη

  Για 21η ημέρα αναζητούνται οι σοροί δύο παιδιών και μίας γυναίκας, θυμάτων του serial killer, στη Κόκκινη Λίμνη και στη λίμνη στο Ξυλιατό της Κύπρου.

  Oι ελπίδες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου στρέφονται στο υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar που έφθασε αργά χθες στην Κύπρο και το πρωί του Σαββάτου «έπιασε» δουλειά.

  Συγκεκριμένα, το σύστημα Sonar εγκαταστάθηκε γύρω στις 8.30 το πρωί στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου και δοκιμάστηκε. Στο σημείο βρέθηκε και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σύμφωνα με το philenews.

  Ακολούθως, γύρω στις 11 μεταφέρθηκε στην Κόκκινη Λίμνη, όπου το σύστημα αναμένεται να φωτογραφίσει τον πυθμένα της λίμνης.

  Σε δηλώσεις του ο Ισπανός χειριστής του Sonar, Αλεχάντρο Παλμέιρα, εξήγησε τι είναι αυτό το σύστημα, σημειώνοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από το βάθος των νερών.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Brasal, Εντουάρντ Μπράνκο, σημείωσε ότι θα ερευνηθούν κι άλλα σημεία της λίμνης. Σημείωσε πως η Κόκκινη Λίμνη είναι πολύ επικίνδυνη για τους δύτες, αφού το νερό είναι τοξικό και πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός.

  Επεσήμανε ακόμη ότι η ΕΜΑΚ έχει την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας και αργότερα το απόγευμα θα επιχειρήσει ο υδατογράφος εντός της λίμνης. Πιθανολογείται ότι αύριο θα υπάρξουν αποτελέσματα.

  Υπενθυμίζεται ότι κατά τις χθεσινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε και οι έρευνες διακόπηκαν λίγο μετά το μεσημέρι.

  Στο μεταξύ, χθες ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός που ανευρέθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και η οποία ανήκει στην Arial Palanas Lozano, την οποία είχε κατονομάσει ο 35χρονος ίλαρχος.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk