• Αναζήτηση

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή»

Υποψήφιoι Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι η κυρία Βασιλεία Παπαδόδημα (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα) και ο κ. Νικηφόρος Κοτρίδης (Α΄ Δημοτική Κοινότητα).

Υποψήφιoι Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι η κυρία Βασιλεία Παπαδόδημα (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα) και ο κ. Νικηφόρος Κοτρίδης (Α΄ Δημοτική Κοινότητα).

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κυρία Βασιλεία Παπαδόδημα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ζει στα Μανιάτικα και εργάζεται σε χώρους εστίασης. Είναι ειδική γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 40ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Ο κ. Νικηφόρος Κοτρίδης μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι Aξιωματικός (ε.α) της Πολεμικής Αεροπορίας. Είναι Διευθυντής Διεθνούς Ομοσπονδίας Tae Κwon Do για ΑμεΑ στην Ελλάδα και προπονητής στον Αθλητικό Όμιλο Νικηφόρος Πήγασος. Είναι μέλος σε φορείς και συλλόγους που ασχολούνται με τα δικαιώματα των ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε «καλωσορίζω δυο ακόμα υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», την Βασιλεία Παπαδόδημα και τον Νικηφόρο Κοτρίδη. Η Βασίλεια γεννήθηκε και κατοικεί στα Μανιάτικα και είναι μια δυναμική γυναίκα με άποψη για τα θέματα που απασχολούν την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Ο Νικηφόρος είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος και προπονητής, ο οποίος μαθαίνει Tae Κwon Do σε παιδιά με αυτισμό και είναι μέλος σε φορείς και συλλόγους που αγωνίζονται για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα άτομα με αναπηρία. Είναι και οι δυο δραστήριοι Πειραιώτες και χαίρομαι που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό μας».

Η κυρία Βασιλεία Παπαδόδημα ανέφερε «είμαι χαρούμενη που συμμετέχω με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Στόχος μου είναι να προσφέρω στην περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Προχωράμε όλοι μαζί για έναν Πειραιά Νικητή».

Ο κ. Νικηφόρος Κοτρίδης τόνισε πως «συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, γιατί θέλω να προσφέρω στην πόλη του Πειραιά από μια θέση, η οποία θα βοηθήσει να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ατόμων με αναπηρία που τόσα χρόνια υπηρετώ. Στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα έχει γίνει σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια και στόχος μου είναι να συμβάλω, προκειμένου να αναπτυχθούν περαιτέρω οι γειτονιές της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας».

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk