Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones έκαναν έκπληξη σε μία 88χρονη θαυμάστριά τους που νοσηλευόταν σε άσυλο ανιάτων στο Ρόουντ Άιλαντ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης.

Η 88χρονη Claire Walton  χαριτολογώντας είπε στους νοσηλευτές, πως θα ήθελε να δει το καστ του Game of Thrones πριν κλείσει τα μάτια της. Ωστόσο, η κρισιμότητα της κατάστασής της την έκανε να αλλάξει επιθυμία, ευχόμενη μόνο να προλάβει να δει το τελευταίο επεισόδιο. Η Claire Walton είδε το Battle of Winterfell και δέχτηκε 10 προσωπικά μηνύματα από τους πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων ο Λίαμ Κάνινγχαμ, ο οποίος υποδύεται τον Ντέιβος Σήγουορθ, καθώς και οι Μίλτος Γερολέμου, Τζόσεφ Άλτιν και Josef Altin.

Σύμφωνα με τον οργανισμό HopeHealth h 88χρονος κατάφερε να παρακολουθήσει το επεισόδιο και πέθανε ήρεμος την Δευτέρα το απόγευμα.

Πριν από αυτό η 88χρονη Claire Walton  είχε δει μέσω βιντεομηνυμάτων τις ευχές των ηθοποιών της σειράς.

Our patient Claire’s big wish was to watch the third episode of Game of Thrones tonight. We did one better! Game of Thrones cast sent videos of well wishes, to the delight of Claire and her family. #Hospice #MoreMoments #GameofThrones

Δημοσιεύτηκε από HopeHealth στις Κυριακή, 28 Απριλίου 2019

Το επεισόδιο Battle of Winterfell, με την πολυαναμενόμενη σκηνή μάχης κατά των νεκρών μεταδόθηκε στις ΗΠΑ την Κυριακή 28 Απριλίου.

Το τρίτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν της επικής σειράς φαντασίας του HBO κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης το βράδυ της Κυριακής, στις ΗΠΑ.

View this post on Instagram

I’m going to go to now. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

View this post on Instagram

An endless night. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

View this post on Instagram

To guard the realms of men. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on