• Αναζήτηση
 • Σπυράκη στο Οne Channel: Θέλουμε 100 ντιμπέιτ, αλλά μέσα στη Βουλή

  Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στο αίτημα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου για τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Η Μαρία Σπυράκη ήταν καλεσμένη στο One Line, το ενημερωτικό μαγκαζίνο του One Channel, όπου μίλησε για την πρόταση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου για τηλεοπτικό ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Η υποψήφια ευρωβουλευτής σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να γίνουν 100 ντιμπέιτ μέχρι τις εκλογές, αλλά αυτά θα πρέπει να είναι θεσμικά, δηλαδή, εντός της Βουλής και εφ’ όλης της ύλης.

  Πρόσθεσε ότι η πρόταση για ντιμπέιτ μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει των ευρωεκλογών αφορά σε περιορισμένο χρόνο και θα συμβεί μόνο μία φορά, ενώ στη Βουλή μπορούν να συζητηθούν όλα τα ζητήματα.

  «Το θεσμικό βήμα του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη είναι το εθνικό κο,ινοβούλιο, εκεί μπορούν να γίνουν ανταλλαγές απόψεων» τόνισε η κυρία Σπυράκη και συμπλήρωσε ότι απαξιώνοντας τη Βουλή των Ελλήνων, αποκλείονται οι φωνές των υπόλοιπων κομμάτων.

  Και κατέληξε ότι ο κόσμος ψηφίζει τη Βουλή – και όχι την τηλεόραση – ως θεσμικό βήμα.

  Δείτε το βίντεο

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk