• Αναζήτηση
 • Νέο βίντεο-σοκ με τη μοιραία στιγμή που ο εικονολήπτης πέφτει νεκρός από σαϊτα

  Ο ίδιος ο Κώστας Θεοδωρακάκης κατέγραψε το θάνατό του καθώς με την κάμερά του βιντεοσκόπησε την πορεία της σαΐτας που του στέρησε τη ζωή.

  Ανατριχίλα προκαλεί άλλο ένα βίντεο που απαθανάτισε τη μοιραία στιγμή που ο εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης πέφτει νεκρός την ώρα που κατέγραφε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.

  Ο ίδιος ο Κώστας Θεοδωρακάκης κατέγραψε το θάνατό του καθώς με την κάμερά του βιντεοσκόπησε την πορεία της σαΐτας που του στέρησε τη ζωή.

  Μάλιστα σε απευθείας μετάδοση είδε το θάνατό του και η σύζυγός του η οποία συγκλονισμένη περιέγραψε όσα φρικτά συνέβησαν αλλά και όπως το έζησε η ίδια, αφού ουσιαστικά κατάλαβε ότι κάτι συνέβη. «Προσευχόμουν μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό…», λέει.

  Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο βίντεο με την καταγραφή της πορείας της θανάσιμης σαΐτας αλλά και του χτυπήματος του Κώστα Θεοδωρακάκη.

  Το βίντεο αυτό ελήφθη από μια γυναίκα που βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω από τον 53χρονο τον οποίο βλέπουμε να στέκεται με την κάμερα στα χέρια, και ξαφνικά η σαϊτα να τον χτυπά στο κεφάλι σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk