Συγκλονισμένος για τον άδικο χαμό του πατέρα του, ο μεγαλύτερος γιος του άτυχου εικονολήπτη που έχασε τη ζωή του από σαΐτα, κατήγγειλε ότι για την διοργάνωση του σαϊτοπόλεμου δεν υπήρχε καμία άδεια και ότι όλοι έκαναν τα «στραβά ματιά».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω πως δεν υπήρχε άδεια για αυτό τόσα χρόνια και απλά έκαναν τα στραβά μάτια όλοι και για αυτό δεν υπήρχε ούτε αστυνομία, ούτε ασθενοφόρο, ούτε πυροσβεστική, τίποτα εκεί».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά: «Με αηδίασε να σας πω αλήθεια η δήλωση του Νίκα. Θα μπορούσε  πολύ απλά να μην την κάνει ή να την κάνει καιρό μετά και να πει ένα “συλλυπητήρια”. Δεν ξέρω πως μπόρεσε να προβεί σε αυτή τη δήλωση».

Πρόσθεσε μάλιστα πως σε καμία περίπτωση δεν ανακουφίστηκε που ο δήμαρχος άλλαξε την ανάρτησή του καθώς ξέρει  πολύ απλά  ότι δεν τα αισθάνεται αυτά που είπε μετά γιατί αν τα αισθανόταν θα τα έλεγε εξαρχής.

Μιλώντας για την τραγική στιγμή που η σαΐτα χτύπησε τον πατέρα του είπε τα εξής: «Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον πατέρα μου να είναι ακριβώς πίσω από ένα απλό σχοινί που είχαν βάλει από το Δήμο, δεν ξέρω ποιος το είχε βάλει και να κάθεται εκεί. Ήταν εκεί και η σαΐτα τον χτύπησε εκεί. Δεν πλησίασε, δε μπήκε μέσα, στην ουσία δεν ήταν δίπλα σε αυτούς, με αυτούς που έκαναν ότι έκαναν με τις σαΐτες.  Ήταν εκεί που έπρεπε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και για αυτό το λόγο βγήκε και μια γυναίκα και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ο πατέρας μου μπορεί να μην ήτανε μαζί μας γιατί ο πατέρας μου της είπε να πάει πιο πέρα».