Πανελλήνια συγκίνηση για την ανήλικη που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα. Η μικρή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κρατήσουν στη ζωή.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Θήβας και κατόπιν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το βράδυ, μετά από αξονική τομογραφία και διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων».

Συγκλονισμένοι δηλώνουν τα μέλη της οικογένειας του παιδιού. «Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε. Το χωριό έχει συγκλονιστεί. Απλώς έγινε ο πυροβολισμός και βρήκε το κοριτσάκι στο κεφάλι. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο θείος της  άτυχης μικρής.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας στις Θεσπιές και στα γειτονικά χωριά για τον εντοπισμό του δράστη και όσων άλλων προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς την Κυριακή του Πάσχα.

Άντρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους προκειμένου να εξακριβώσουν σε ποια σπίτια ακούστηκαν μπαλοθιές, ώστε να εντοπίσουν τους υπόπτους και να εντοπίσουν τον δράστη.