Ίσες αποστάσεις μεταξύ Πολάκη και Κυμπουρόπουλου πήρε ο Κουρουμπλής

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σχολιάζοντας την πολύκροτη επίθεση, χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση Πολάκη αλλά σημείωσε «ατυχώς» ζήτησε και ο Κυμπουρόπουλος «ίσες ευκαιρίες»

Ίσες αποστάσεις μεταξύ Παύλου Πολάκη και Στέλιου Κυμπουρόπουλου πήρε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σχολιάζοντας την πολύκροτη επίθεση.

«Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα ο Πολάκης, δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» αρκέστηκε να πει ο Π. Κουρουμπλής αναφερόμενος στην ανοίκεια επίθεσή του κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, ενώ την ίδια ώρα χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ότι δεν ζητά «επιδόματα και χάρες, αλλά ευκαιρίες», για την οποία του επιτέθηκε ο Πολάκης.

«Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα » αρκέστηκε να πει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Η κυβέρνηση έσωσε τους ανθρώπους από τους κάδους των σκουπιδιών»

Όσον αφορα την οικονομία ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι θα είναι αυτή που δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Για τα επιδόματα είπε ότι «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που εριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk