• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης για Τσίπρα-Πολάκη: Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό

  Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι κάλυψε τον Παύλο Πολάκη για την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επέκρινε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι κάλυψε τον Παύλο Πολάκη για τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. «Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό» τόνισε.

  Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ σε άτυπη συζήτηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες στη Νεμέα και απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν η σημερινή αντίδραση του κ. Τσίπρα συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε:

  «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό που έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ποια είναι η… sexiest σουίτα; Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι συμφωνεί απόλυτα με όλους αυτούς οι οποίοι χαρακτηρίζουν τη Skylight suite τη sexiest στην πόλη. Ρούφηξα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk