• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης για Τσίπρα-Πολάκη: Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό

  Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι κάλυψε τον Παύλο Πολάκη για την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επέκρινε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι κάλυψε τον Παύλο Πολάκη για τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. «Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό» τόνισε.

  Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ σε άτυπη συζήτηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες στη Νεμέα και απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν η σημερινή αντίδραση του κ. Τσίπρα συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε:

  «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό που έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk