• Αναζήτηση
 • Κυμπουρόπουλος : Με στεναχώρησε η κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη

  Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα πεπραγμένα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη απέναντι στο πρόσωπό του, αλλά και την κάλυψη που του παρείχε ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

  «Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook.

  «Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα» τόνισε ο κ. Κυμπουρόπουλος, προσθέτοντας: «Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk