Αέρα νίκης για στον Γιώργο Πατούλη και κατάρρευση της Ρένας Δούρου δείχνει η δημοσκόπηση της Alco, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Open.
Στην ερώτηση ποιος θα εκλεγεί Περιφερειάρχης Αττικής, το 35% υποστηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ, ενώ η Ρένα Δούρου να ακολουθεί με 19%, με τον Γιάννη Σγουρό με 5%.
Ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζει σημαντικό προβάδισμα και στην πρόθεση ψήφου της πρώτης Κυριακής των εκλογών.
Στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη» το 31% των ερωτηθέντων απάντησε τον Γιώργο Πατούλη, το 18% τη Ρένα Δούρου, το 14% τον Γιάννη Σγουρό, το 4% τον Γιάννη Πρωτούλη και το 4% τον Ηλία Παναγιώταρο.
Ο Γιώργος Πατούλης επικρατεί και στις θετικές απόψεις ανάμεσα στους ερωτηθέντες με 40%. Ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 36%, η Ρένα Δούρου με 29%, ο Θάνος Τζήμερος με 12% και ο Ηλίας Παναγιώταρος με 8%.







![Πορεία Γρηγορόπουλου στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί [εικόνες]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2025/12/06/PER_5426-90x90.jpg)
