Ανατριχίλα προκαλούν οι ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της από αξιωματικό του Κυπριακού στρατού.

Νωρίτερα, ο δράστης που πρόσφατα προήχθη σε λοχαγό ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε χθες στο Μεταλλείο Μιτσερού. Πρόκειται για την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες.

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου λοχαγού, προστίθενται ακόμα περισσότερες πτυχές που προκαλούν σοκ!

Όπως το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε, φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει.

Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί, εκεί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους ανακριτές της υπόθεσης, όπως ακούστηκε και ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας, κατά την πρώτη προσαγωγή του υπόπτου την Παρασκευή.

Δείτε τις φωτογραφίες: