• Αναζήτηση
 • Έφοδος του Ρουβίκωνα σε κατάστημα ρούχων το Σάββατο

  Με ανάρτησή τους υποστήριξαν ότι η «παρέμβασή» τους έγινε γιατί η επιχείρηση συμπεριφέρθηκε απρεπώς στην εργαζόμενη και δεν την άφηνε να φύγει αν δεν υπέγραφε την παραίτησή της, προκειμένου να μην την αποζημιώσουν για την απόλυσή της.

  Νέες απειλές, αυτή τη φορά σε προϊσταμένη εμπορικού καταστήματος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, την ώρα που βρίσκονταν πελάτες, πραγματοποίησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα το Σάββατο, προειδοποιώντας ότι την επόμενη η «παρέμβασή τους» θα έχει δραστικότερο χαρακτήρα.

  Τα μέλη του Ρουβίκωνα απευθύνθηκαν στην προϊσταμένη του καταστήματος διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο απόλυσης μιας υπαλλήλου, ενώ όταν η υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε να μην φωνάζουν γιατί θα καλέσει την αστυνομία, εκείνοι φέρονται να της είπαν: «Να καλέσετε όποιον θέλετε. Από τον Ρουβίκωνα είμαστε. Είμαστε μαθημένοι, δεν μας ενδιαφέρει».

  Με σχετική ανάρτηση που έκαναν σε αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα απευθύνθηκαν στην προϊσταμένη του εμπορικού καταστήματος.

  Αργότερα, με ανάρτησή τους υποστήριξαν ότι η «παρέμβασή» τους έγινε γιατί η επιχείρηση συμπεριφέρθηκε απρεπώς στην εργαζόμενη και δεν την άφηνε να φύγει αν δεν υπέγραφε την παραίτησή της, προκειμένου να μην την αποζημιώσουν για την απόλυσή της.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk