Σαράντα ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο Δημήτρης Μανιάτης συναντά τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Συνεχίζοντας τη σειρά εκπομπών «Συναντήσεις σε μπαρ», ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» αυτή τη φορά επιλέγει έναν διαφορετικό, ξεχωριστό χώρο για να συναντήσει τον δήμαρχο: Το εκπληκτικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου ο κ. Μώραλης σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μιλά για όλους και για όλα.

Όχι πίνοντας ποτά, αλλά βυσσινάδα σε μια χαλαρή συζήτηση λίγο πριν από τις εκλογές όπου ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», με επικεφαλής τον Γ. Μώραλη και αρωγό στην προσπάθεια τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ετοιμάζεται να αναλάβει για άλλα τέσσερα χρόνια τα ηνία της πόλης.

Ο δήμαρχος μιλά για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Πειραιά, για τον τουρισμό, για τα μεγάλα έργα, την απόφαση του ΚΑΣ να κηρύξει αρχαιολογικό χώρο όλη την πόλη.

Μιλά τέλος για την υπερκομματική προσπάθεια που γίνεται ώστε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού να είναι τέτοιο που θα υπηρετήσει τους πολίτες του Πειραιά. Μακριά από πολιτικούς χρωματισμούς αλλά με μόνη κινητήριο δύναμη την αγάπη για την πόλη.

Όσο για τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο δήμαρχος λέει: «Μακάρι να είχα άλλους τρεις δημοτικούς συμβούλους σαν κι αυτόν».

Δείτε όλη τη συνέντευξη.