• Αναζήτηση
 • Άνδρας απειλεί να πέσει από την ταράτσα του υπουργείου Εσωτερικών

  Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για συμβασιούχο από αυτούς που ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο πριν τέσσερις ημέρες

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένας άνδρας έχει ανέβει στον 8ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Δραγατσανίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος, και απειλεί να πέσει στο κενό.

  Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για συμβασιούχο από αυτούς που ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο πριν τέσσερις ημέρες.

  Σύμφωνα με πληροφορίες  οι «παρατασιούχοι» καθαριότητας των Δήμων με τους εργατολόγους τους είχαν συνάντηση με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς όμως να πάρουν ικανοποιητικές απαντήσεις.

  Στο σημείο έχει φτάσει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, ενώ η Πυροσβεστική έχει συνδράμει με δύο οχήματα, με τις Αρχές να καταβάλλουν προσπάθειες να μεταπεισθεί ο συμβασιούχος.

  Ο άνδρας απαιτεί να γίνουν δεκτοί οι συνάδελφοι του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk