• Αναζήτηση
 • Εκατό κεραυνοί στην Αττική έπεσαν με την αιφνίδια νεροποντή

  Από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα συνοδεύονταν οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Αττικής τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης, για μια ακόμα ημέρα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα συνοδεύονταν οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Αττικής τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης, για μια ακόμα ημέρα.

  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν περίπου 100 κεραυνοί, σύμφωνα με δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

  Μάλιστα, ένας από αυτούς έπεσε στην Ακρόπολη, δημιουργώντας προβλήματα. Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις άνθρωποι: δύο αρχαιοφύλακες και δύο τουρίστες κοντά στο Ερεχθείο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

  Επίσης, το υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε μετά το συμβάν να κλείσει για λόγους ασφαλείας ολόκληρος ο αρχαιολογικός χώρος.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk