Εγκρίθηκε η τροπολογία για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Με 145 «ναι» ψηφίστηκε από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών με την οποία τροποποιούνται και συμπληρώνονται διατάξεις που αφορούν στη σύμβαση παραχώρησης για τη χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος

Με 145 «ναι» ψηφίστηκε από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών με την οποία τροποποιούνται και συμπληρώνονται διατάξεις που αφορούν στη σύμβαση παραχώρησης για τη χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Η τροπολογία, ψηφίστηκε με ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε η ΝΔ. Σε σύνολο 246 ψηφισάντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 145 βουλευτές, 98 καταψήφισαν και τρεις δήλωσαν «παρών». Από την ψηφοφορία αποχώρησε το ΚΙΝΑΛ, διότι, σύμφωνα με τον Κώστα Σκανδαλίδη, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του κόμματος να διεξαχθεί αύριο η ψηφοφορία και να μην διακοπεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας η οποία συζητεί σήμερα για τις γερμανικές οφειλές.

Η τροπολογία ενσωματώνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ίδρυση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, το οποίο ψηφίστηκε σήμερα και στο σύνολό του. Χθες το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής με ευρεία πλειοψηφία, καθώς υπερψήφισε και η ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk