Αποδοκιμασίες κατά Γιαννούλη στα Γιαννιτσά λόγω Πρεσπών

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες των Γιαννιτσών.

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Γιαννιτσών την Κυριακή 14 Απριλίου τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές επισκέφθηκε την πόλη και θέλησε να επισκεφθεί καταστήματα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, όπου οι κάτοικοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ.

«Ήρθατε στη «Νότια Μακεδονία»; Να φύγετε κύριοι», «Είστε προδότες, να πάτε στα Σκόπια» και «Να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που άκουσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης από τους κατοίκους της περιοχής.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk