• Αναζήτηση
 • «Ρουβίκωνας»: Το βίντεο από την παρέμβαση στο δημαρχείο Ηλιούπολης

  Παρέμβαση για τα αλλεπάλληλα εργατικά «ατυχήματα» στο δημαρχείο Ηλιούπολης πραγματοποίησαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, διαμαρτυρόμενα για παρατυπίες και παραβάσεις.

  Παρέμβαση για τα αλλεπάλληλα εργατικά «ατυχήματα» στο δημαρχείο Ηλιούπολης πραγματοποίησαν την Τετάρτη μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, διαμαρτυρόμενα για παρατυπίες και παραβάσεις.

  «Κάθε θάνατος, κάθε τραυματισμός, κάθε ακρωτηριασμός, κάθε στιγμή που κατά τύχη κάποιος δεν σκοτώνεται, σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι για τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς τους προϊστάμενους, και το πιο εξοργιστικό απ΄όλα αυτά, είναι ότι κανείς από αυτούς δεν καθαιρείται, δεν ελέγχεται, κανείς από αυτούς δεν λογοδοτεί» αναφέρουν στην ανακοίνωση που συνοδεύει το οπτικό υλικό από την παρέμβαση.

  «Να μην περιμένουμε τίποτα από τα αστικά δικαστήρια-προστάτες των αφεντικών, τις υποσχέσεις των κομματαρχών, τους επαγγελματίες αντιπροσώπους «του λαού». Να τελειώνουμε με τις μακάβριες λίστες ανθρώπων μεταναστών και ντόπιων, που σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται για ένα μεροκάματο» καταλήγει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

  Χωρίς κατηγορία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk