• Αναζήτηση
 • Eπίθεση σε ΑμΕΑ έξω από την ΑΣΟΕΕ

  Eπίθεση από αλλοδαπούς μικροπωλητές έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο δέχθηκαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Οικονόμου μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντινόπουλο ο οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο και συμμετείχαν σε γύρισμα για τη δυσκολία της προσβασιμότητας των ΑμΕΑ στην πρωτεύουσα

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Eπίθεση από αλλοδαπούς μικροπωλητές έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο δέχθηκαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Οικονόμου μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντινόπουλο ο οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο και συμμετείχαν σε γύρισμα για τη δυσκολία της προσβασιμότητας των ΑμΕΑ στην πρωτεύουσα.
  Σύμφωνα με πληροφορίες όταν βρέθηκαν έξω από το Πανεπιστήμιο επί της οδού Πατησίων τους αντιλήφθηκαν οι μικροπωλητές και άρχισαν να τους ζητούν να σταματήσουν τη λήψη με τα κινητά τηλέφωνα τα οποία τους ζήτησαν να τους παραδώσουν. Ωστόσο είχαν προλάβει να τα κρύψουν.

  Στη συνέχεια οι μικροπωλητές τους προπηλάκισαν και όπως καταγγέλλουν επιχείρησαν να ρίξουν τον κ. Κωνσταντινόπουλο από το αμαξίδιο του.

  Ακολούθως ένας από τους αλλοδαπούς τους παρακίνησε να αποχωρήσουν από το σημείο πριν χειροτερέψει η κατάσταση.
  Αμέσως μετά οι δυο υποψήφιοι με τον κ. Κωνσταντινόπουλο μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk