• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Σκιά της σκιάς του ο κ. Τσίπρας

  Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αμετανότητο και ψεύτη χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

  «Ο κ. Τσίπρας ήταν απόψε σκιά της σκιάς του» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πειραιώς, συμπληρώνοντας πως «από τη θλιβερή του συνέντευξη θα μείνει ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποδεδειγμένα εισέπραττε ο συνεργάτης τους, Μανώλης Πετσίτης».

  «Αμετανόητος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε τα γνωστά του ψέματα, για την δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και την τάχα προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα. Η συνέντευξη δεν χρήζει άλλου σχολιασμού. Σε 40 μέρες από σήμερα θα αντιληφθεί κι ίδιος τους λόγους στις κάλπες» κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk