Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ από μέρα σε μέρα πρόκειται να φέρει στο κόσμο το πρώτο τους παιδί. Λίγο πριν το χαρμόσυνο γεγονός ωστόσο, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες της σημερινής Δούσισσας του Σάσεξ, στις οποίες βλέπουμε πώς ήταν η ίδια ως νεογέννητο.

Τις φωτογραφίες αυτές έφερε στη δημοσιότητα ο θείος της Τόζεφ Τζόνσον, δηλαδή ο αδερφός της μητέρας της Ντόρια Ράγκλαντ. Ο Τζόνσον έδωσε στην εφημερίδα Daily Mail αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γέννηση της Μέγκαν Μαρκλ και το Διαδίκτυο πήρε φωτιά με χιλιάδες χρήστες να τις κοινοποιούν στα social media.

Οι φωτογραφίες μέσα από μαιευτήριο στο Λος Άντελες, όπου γεννηθηκε η Μαρκλ, φαίνεται να τραβήχτηκαν τα ξημερώματα στις 4 Αυγούστου του 1981. Στις φωτογραφίες, όπως θα δείτε παρακάτω, απεικονίζεται η Μέγκαν Μαρκλ μόλις λίγες ώρες αφού έχει γεννηθεί, αφού ακόμη φορά τα ειδικά βραχιολάκια του μαιευτηρίου.

Σε άλλες από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται η Μέγκαν λίγων ημερών στην αγκαλιά της μαμάς της και του πατέρα της, ενώ σε άλλες την βλέπουμε μωρό να επιχειρεί να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ:


Η «μυστική» γέννηση

Υπενθυμίζεται ότι ο  πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδιά τους σχετικά με τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ανακοίνωσαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, το Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε την πληροφορία που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα στο βασιλικό περιβάλλον, σχετικά με την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να κρατήσουν μυστική τη γέννηση του πρωτότοκού τους παιδιού, «μέχρι να έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν σαν οικογένεια».

«Ο Δούκας κι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ευγνώμονες για την καλή διάθεση που έχουν εισπράξει από πολίτες από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους…Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα υπέροχα νέα με όλους αφού θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να το γιορτάσουν ιδιωτικά ως μια νέα οικογένεια», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.