• Αναζήτηση
 • Γιατί το Ισραήλ ακύρωσε επίσκεψη στο Μπαχρέιν

  Μία ισραηλινή επιχειρηματική και κυβερνητική αντιπροσωπεία που σχεδίαζε να λάβει μέρος σε επιχειρηματικό συνέδριο στο Μπαχρέιν ακύρωσε την επίσκεψή της για λόγους ασφάλειας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μία ισραηλινή επιχειρηματική και κυβερνητική αντιπροσωπεία που σχεδίαζε να λάβει μέρος σε επιχειρηματικό συνέδριο στο Μπαχρέιν ακύρωσε την επίσκεψή της για λόγους ασφάλειας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών.

  Η αντιπροσωπεία σχεδίαζε να λάβει μέρος στις εργασίες του επιχειρηματικού συνεδρίου που οργανώνει το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας, από αύριο.

  “Παρά το γεγονός ότι ενημερώσαμε την αντιπροσωπεία από το Ισραήλ ότι θα ήταν ευπρόσδεκτη, αποφάσισαν σήμερα το πρωί να μην έρθουν, μετά από ανησυχίες για την ασφάλειά τους. Ευχήθηκαν να μην προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στους συνέδρους από 180 χώρες που λαμβάνουν μέρος,” δήλωσε ο πρόεδρος των διοργανωτών Τζόναθαν Όρτμανς στο Reuters.

  Η ακύρωση έγινε μετά την έκδοση ανακοίνωσης από το κοινοβούλιο του βασιλείου, απορρίπτοντας την επίσκεψη, αλλά και κάποιες διαδηλώσεις κατά της πραγματοποίησής της, που έγιναν στους δρόμους της πρωτεύουσας, Μανάμα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Δείτε επίσης
  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk