• Αναζήτηση
 • Κωνσταντοπούλου: Η Δούρου έκλαψε για τον εαυτό της, όχι για τα θύματα της εγκληματικής της αδράνειας

  Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Ρένας Δούρου, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου

  Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα και της Ρένας Δούρου, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

  Η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολίασε τα δάκρυα της Ρένας Δούρου στην πρόσφατη προεκλογική της εκδήλωση,υποστηρίζοντας ότι  «υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που κλαίνε για τον εαυτό τους και όχι για τα θύματα τους». Η Δούρου, πρόσθεσε, «έκλαψε για τον εαυτό της αλλά  για τα θύματα της δικής της εγκληματικής αδράνειας δεν έκλαψε. Αυτό είναι ένα στίγμα για το ποια πολιτική ασκείται». Η κ. Δούρου κατέληξε λέγοντας ότι ο «εαυτός είναι πάνω από όλα».

  Μιλώντας για την υπόθεση Novartis, τόνισε ότι «επιστράτευσαν την εισαγγελία διαφθοράς ως όργανο και εργαλείο πολιτικής αντιπαράθεσης, έκαναν προαναγγελίες μέσω του φερέφωνου της κυβέρνησης του Βαξεβάνη, επιχείρησαν  να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση όχι για τη διαλεύκανσή της,  αλλά για άσκηση πίεσης, εκβιασμών και συμψηφισμών».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk