Αποδοκίμασαν Αρβανίτη και Νικολαΐδη στην Κατερίνη για τη Μακεδονία

Αντιμέτωπος με οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων με αιχμή το Μακεδονικό ήρθε τόσο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης όσο και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Αντιμέτωπος με οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων με αιχμή το Μακεδονικό ήρθε τόσο  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης όσο και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Η εκδήλωση  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη ήταν επεισοδιακή καθώς έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί και διατράνωναν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν κάτοικοι με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ένταση επικράτησε και με διαδηλωτές  κατά την είσοδο του Κώστα Αρβανίτη στο κτίριο καθώς ο υποψήφιος ευρωβουλευτής που τα… άκουσε από τους διαδηλωτές, κάποια στιγμή, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τους βιντεοσκοπεί.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Αρβανίτης απάντησε στους διαδηλωτές γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι «ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν πέρασαν».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk