«Κακοστημένη σκευωρία» χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το Σάββατο, επισήμανε: «Βεβαίως υπάρχει ένα σκάνδαλο Novartis αλλά ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόνο για να βλάψει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Προσπάθησε πραγματικά να το εργαλειοποιήσει. Έτσι θα χαθεί μια ευκαιρία να δουμε που χάθηκε το χρήμα, τι ακριβώς έγινε σε αυτή την υπόθεση που έχει παγκόσμιες αναφορές. Ο τρόπος που το έκανε δείχνει ότι ήθελε να μεταφέρει τη συζήτηση από καυτά θέματα της καθημερινότητας που έχει αποτύχει πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ και να την πάει σε άλλα. Από την άλλη πλευρά να διχάσει τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό ουσιαστικά επιχειρεί. Και φυσικά να μη ρίξει φως σε καμία υπόθεση».

«Είναι μια κακοστημένη σκευωρία. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Εγώ δεν βλέπω κανένα στοιχείο. Βλέπω διχασμό της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό δεν θα περάσει. Ο κόσμος θα ξαναψηφίσει πολιτικά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποτύχει παταγωδώς και είναι ο φερετζές τους η υπόθεση αυτή».

«Εγώ νομίζω ότι συσπειρώνει το κόμμα μας γιατί φαίνεται η σκευωρία» σημείωσε ο κ. Μαλέλης εκτιμώντας πως «ο τρόπος που λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανήθικος».

 Αναφερόμενος, τέλος, στην υπόθεση Πετσίτη ο κ. Μαλέλης επισήμανε: «Σήμερα θέλω εξηγήσεις για τον Πετσίτη. Εδώ έχουμε σκάνδαλο, να μας πουν πως βρέθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό του». Πρόσθεσε επίσης πως «μου σύστησαν τον κ. Πετσίτη ως άνθρωπο του Μαξίμου».