• Αναζήτηση
 • Η Φώφη στο δικό της γήπεδο

  Την κυρία Γεννηματά εκτός από την Συλβάνα Ράπτη συνόδευσε η Ζέφη Δημαδάμα, Αντιπρόεδρος των Σοσιαλιστών Γυναικών (PES Women) και ο Γιάννης Δάλμας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μόνη στο γήπεδο των ευρωπαίων σοσιαλιστών έπαιξε η Φώφη Γεννηματά, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αν και αναμενόταν δεν παρευρέθηκε στην προσύνοδο των ηγετών των σοσιαλιστικών κομμάτων.

  Το κλίμα για την κυρία Γεννηματά ήταν ιδιαιτέρως θετικό άλλωστε στον κ. Τίμερμανς, είχε επιφυλαχθεί θερμή υποδοχή στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

  Πάντως η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής φρόντισε, όπως λέγεται να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα και τις προοδευτικές συμμαχίες εμφανιζόμενη με στελέχη των ευρωπαίων σοσιαλιστών που μετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

  Την κυρία Γεννηματά εκτός από την Συλβάνα Ράπτη συνόδευσε η  Ζέφη Δημαδάμα, Αντιπρόεδρος των Σοσιαλιστών Γυναικών (PES Women) και ο Γιάννης Δάλμας, που εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανισοτήτων στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk