• Αναζήτηση
 • Κτηματολόγιο: Παράταση υποβολής δηλώσεων σε δήμους της Κρήτης

  Η παράταση αφορά στους καλλικρατικούς δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έως και τις 27 Μαΐου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, στους καλλικρατικούς δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

  Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας  www.ktimatologio.gr.  Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική.

  Η υποβολή δηλώσεων μπορεί να γίνει στα σημεία:

  Διεύθυνση Αρμόδιου Γραφείου Κτηματογράφησης

  Παρλαμά & Ευαρέστου 5, Ηράκλειο

  Περιοχή: Γιόφυρος

  ΤΚ:  71410,

  ΤΗΛ: 2810 372659

  Ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις  8:00 έως τις 16:00 και την Τετάρτη από τις  8:00 έως τις 20:00

   

  Αθήνα:

  Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

  Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

  Ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00 με 16.00 και Τετάρτη 8:00 με 20:00

  Γενικές Πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30 έως 15:30 στο τηλέφωνο 210-6505600 και στον ιστότοπο www.ktimatologio.gr

  Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η τρέχουσα διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας αφορά μόνο νέες περιοχές, που για πρώτη φορά εντάσσονται στο πρόγραμμα του Εθνικού Κτηματολογίου.  Σε όσες περιοχές οι ιδιοκτήτες υπέβαλαν δήλωση σε προγενέστερο χρόνο, δεν απαιτείται να επανέλθουν με νέα δήλωση.  Ακόμα και εάν το επιχειρήσουν, αυτή δεν παραλαμβάνεται, ούτε από το ηλεκτρονικό σύστημα, ούτε από τα κατά τόπους γραφεία συλλογής δηλώσεων.

  Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και για έγκυρη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις περιοχές ενδιαφέροντός τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κτηματολογίου προκειμένου να:

  -να επιβεβαιώσουν τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης των προθεσμιών υποβολής δήλωσης, καθώς και τον τόπο και τον τρόπο υποβολής.

  -να ενημερωθούν για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες σε όσες περιοχές οι εργασίες κτηματογράφησης έχουν ολοκληρωθεί παλαιότερα.

  Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

   

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk