• Αναζήτηση
 • Νέες αποκαλύψεις για Ξεπαπαδέα: Είναι και στο Δ.Σ. εταιρείας που αναλαμβάνει δημόσια έργα

  Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γενική γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γενική γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα.

  Όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ που αποκάλυψε η iefimerida.gr, η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα.

  Η επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) όπου η κυρία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται ως μέλος του Δ.Σ. της «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί»:

  Η Αναστασία Ξεπαπαδέα, είναι γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς από τον Απρίλιο του 2018. Ομως, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ, παραμένει ταυτόχρονα και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας «Κ/Ξ ΞΕΝΟΤΕΚ Α.Ε.–Σ. ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» και μάλιστα η θητεία της είναι μέχρι και το 2020.

  Η εταιρεία ανήκει στον πατέρα της Σωκράτη Ξεπαπαδέα και έχει συσταθεί από το 2002 με έδρα την Κέρκυρα.

  Τον Δεκέμβριο του 2018, ο εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, υπέγραψε σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και τελικού ποσού συμβάσεων 261.748,05 ευρώ με ΦΠΑ, με ανάδοχο την εν λόγω εταιρεία. Αντικείμενο της σύμβασης οι συντηρήσεις – αποκαταστάσεις τεχνικών έργων & καθαρισμοί ποταμών, χειμάρρων, ρεμάτων, αρμοδιότητας Π.Ε. Κέρκυρας την περίοδο 2017-2018.


   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk