• Αναζήτηση
 • Λάππας για Novartis: Δεν αποκλείεται η ίδια διαδικασία για άλλους δύο πολιτικούς

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτήν της περίπτωσης του Ανδρέα Λοβέρδου, για άλλα δύο πρόσωπα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με του Ανδρέα Λοβέρδου για δύο από τα πέντε πρόσωπα που σχετίζονται με την έρευνα για την υποθεση Novartis, δήλωσε ο Σπύρος Λάππας.

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής για την υγεία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, ανέφερε ότι δεν εξεπλάγη από την εξέλιξη για τον πρώην υπουργό Υγείας. Σύμφωνα με τον κ. Λάππα η εξέλιξη αυτή ήταν  «φυσιολογική», καθώς όπως είπε τα στοιχεία ήταν εν γνώση της Εξεταστικής.

  Χαρακτήρισε γελοίο το επιχείρημα περί σκευωρίας, αφού -όπως είπε- υπάρχει απόφαση της εισαγγελίας διαφθοράς που θέτει στο αρχείο την υπόθεση για 4 πρόσωπα και ζητεί εξηγήσεις μόνο από ένα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk