• Αναζήτηση
 • Εξαφανίστηκε δια μαγείας το όνομα Ξεπαπαδέα από το ΔΣ εταιρείας του πατέρα της

  Το πρωί η κ. Ξεπαπαδέα εμφανιζόταν ως μέλος του ΔΣ ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα, ενώ λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε δια μαγείας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη γενική γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα καθώς το πρωί έγινε γνωστό πως υπήρξε μέλος του ΔΣ ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα.

  Το μεγάλο ερώτημα που εγείρεται πέρα από το ηθικό του θέματος, είναι γιατί το πρωί εμφανιζόταν το όνομά της στην ιστοσελίδα της εταιρείας ως μέλος του Δ.Σ και λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε δια μαγείας.

  Μετά την απάντηση που έδωσε η ίδια η κ. Παπαδέα η οποία ανέφερε νωρίτερα πως έχει παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή εταιρεία θα πρέπει να απαντήσει με ποιον μαγικό τρόπο εξαφανίστηκε μέσα σε λίγες ώρες το όνομά της από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

  Συγκεκριμένα, στις 07.22 το πρωί το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα περιλαμβανόταν  ως μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» στην επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) έως χθες. Λίγες ώρες αργότερα όμως, το όνομά της… εξοστρακίστηκε από το Δ.Σ.

  Δευτέρα ώρα 7:22

  Λίγες ώρες αργότερα…

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk